Εισαγγελική παρέμβαση για τα ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας

Εισαγγελική παρέμβαση για τα ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας

Μετά από έγγραφη ενημέρωση κατοίκων της περιοχής παρενέβη ο Εισαγγελέας στην υπόθεση των ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας.

Οι κάτοικοι κατέθεσαν την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου με την οποία ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας καθώς και προγενέστερες αποφάσεις που είχαν ληφθεί από διάφορες υπηρεσίες.

Η λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας στο Λαδοχώρι, είναι κυριολεκτικά στον αέρα από τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, με απόφασή της ακύρωσε την άδεια λειτουργίας που είχε χορηγήσει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ομάδα κατοίκων 22 κατοίκων του Λαδοχωρίου, που αντιτίθεται στη λειτουργία των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ στο συγκεκριμένο χώρο, είχε υποβάλλει την σχετική προσφυγή και διαπιστώνοντας τώρα ότι η λειτουργία των ΚΤΕΛ συνεχίζεται με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για εκδοτήριο εισιτηρίων προσέφυγε στην Εισαγγελία.

Πρακτικά το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή αδειοδοτημένο χώρο και εγκαταστάσεις για αφετηρία και τερματισμό υπεραστικών λεωφορείων ενώ με βάση την εισαγγελική παρέμβαση αναμένεται να δρομολογηθούν κι άλλες εξελίξεις.

πηγή epiruspost.gr
Εισαγγελική παρέμβαση για τα ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας Εισαγγελική παρέμβαση για τα ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.