Πρώην στέλεχος της ΝΔ Θεσπρωτίας καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση

Πρώην στέλεχος της ΝΔ Θεσπρωτίας καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση


Το 3μελές πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας καταδίκασε πρωτόδικα, την περασμένη Πέμπτη, πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή υβριστικά σχόλια στο Facebook εναντίον του δημοσιογράφου του thespro.gr και εκδότη της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ Θεσπρωτίας, κ. Αναστασίου Βαγγέλη.
Η απόφαση του δικαστηρίου επέβαλε στον κατηγορούμενο 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή, συνοδευόμενη από χρηματικό πρόστιμο περίπου 700€, καθώς και τα δικαστικά έξοδα.
Το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία είχε ήδη αποπεμφθεί από τη Νομαρχιακή του οργάνωση λόγω χυδαίων σχολίων που είχε κάνει στο Facebook.
Μετά την καταδίκη του, το πρώην στέλεχος της ΝΔ άσκησε έφεση, ενώ ο δημοσιογράφος αναμένεται να κινηθεί και αστικά εναντίον του για την πλήρη αποκατάσταση της φήμης και την αποζημίωση της υλικής ζημίας που υπέστη.
Πρώην στέλεχος της ΝΔ Θεσπρωτίας καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση Πρώην στέλεχος της ΝΔ Θεσπρωτίας καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.