Ευχαριστήριο μήνυμα του Παντελή Καραπιπέρη

Ευχαριστήριο μήνυμα του Παντελή Καραπιπέρη



Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου την προηγούμενη Κυριακή, ημέρα εκλογικής διαδικασίας. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους ξεχωριστά αλλά θα γίνει και αυτό άμεσα.
Θέλω όμως να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς όλους όσοι είτε στην κάλπη είτε διαδικτυακά υποστήριξαν την υποψηφιότητά μου στις προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Η 2η θέση που κατέκτησα στο Νομό Θεσπρωτίας αλλά κυρίως σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ηπείρου αποτελεί για εμένα τεράστια επιτυχία στην πρώτη μου εμφάνιση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.
Στο πολύ σύντομο αυτό χρονικά διάστημα των 10 ημερών έκανα έναν έντιμο, αξιοπρεπή και ηθικό αγώνα και το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει την προσπάθειά μου αλλά και την τόλμη μου να συμμετάσχω σε μια καινοτόμα, αξιοκρατική και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα διαδικασία.
Και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό! Και χαίρομαι που είναι περήφανοι και όλοι οι φίλοι μου αλλά κυρίως η οικογένειά μου, που όλο αυτό το 10ήμερο ήταν δίπλα μου με κάθε τρόπο!
Ευχαριστώ, λοιπόν, από καρδιάς όλους τους φίλους μου, όλους τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που «είδαν» κάτι σ’ εμένα και με ενθάρρυναν με την ψήφο τους.
Αυτή ακριβώς η ενθάρρυνση αποτελεί τη βάση να συνεχίσω ακόμα πιο ενεργά, γιατί μου έδωσαν την εντολή να αλλάξουμε την όλη κατάσταση για το καλό όλων μας.
Είμαι παρών, θα είμαι παρών και θα παλέψουμε μαζί!
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Με εκτίμηση
Παντελής Δ. Καραπιπέρης
Υποψήφιος για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Περιφέρεια Ηπείρου
Ευχαριστήριο μήνυμα του Παντελή Καραπιπέρη Ευχαριστήριο μήνυμα του Παντελή Καραπιπέρη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.