Θεσπρωτία: Καταγγελία μαθήτριας σε ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Θεσπρωτία: Καταγγελία μαθήτριας σε ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας



Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, μαθήτρια η οποία μετακινείται από και προς το σχολείο της, με ταξί το οποίο μισθώνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ταξιτζής, εκμεταλλευόμενος τις περιπτώσεις που η μαθήτρια ήταν το μόνο άτομο που μετέφερε, προχωρούσε σε άσεμνες ερωτήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα προς τη μαθήτρια.
Η κοπέλα, η οποία είναι ενήλικη, εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέβαιναν στον πατέρα της και μαζί μετέβησαν στο Α.Τ. Ηγουμενίτσας, όπου κατατέθηκε μήνυση κατά του ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 ΠΚ).
Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η άμεση αντικατάσταση του εν λόγω ταξιτζή, ενώ αναμένεται να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην πλησιάζει τη μαθήτρια.
Από την Περιφέρεια αναμένεται τη Δευτέρα να γίνει τροποποίηση των δρομολογίων της μεταφοράς μαθητών στη Θεσπρωτία, ώστε να αντικατασταθεί ο συγκεκριμένος ταξιτζής.
Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, μετά και από τη μήνυση, η οποία όπως προείπαμε έχει κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.
Θεσπρωτία: Καταγγελία μαθήτριας σε ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας Θεσπρωτία: Καταγγελία μαθήτριας σε ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.