ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τη σημερινή συμβολική κινητοποίηση των συναδέλφων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας που με την αγωνιστική τους δράση και αξιοποιώντας την 3ωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ ματαίωσαν προγραμματισμένη αξιολόγηση νεοδιόριστων συναδέλφων.

Ο σύμβουλος, μάλιστα, δεν εμφανίστηκε καν στο ραντεβού, ενώ προτίμησε την ίδια ώρα να επισκεφθεί άλλο Δημοτικό της πόλης και να ρωτήσει για πολλοστή φορά νεοδιόριστο συνάδελφο για το αν συμμετέχει ακόμα στην απεργία αποχή. Είναι δε αξιοσημείωτος ο ζήλος του να εκτελέσει το καθήκον του που, μετά τη λήξη της 3ωρης στάσης εργασίας, ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο για να ολοκληρώσει το έργο του. Άξιος ο μισθός του!

Από κοντά και ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου και πρόεδρος του ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας που, όχι μόνο δεν ενημέρωσε το σωματείο του για την παρουσία του συμβούλου στο σχολείο, αλλά έκανε τον ανήξερο σε σχετική ερώτηση μέλους του ΔΣ του ΣΕΠΕ. Σήμερα δε προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τον εκφοβισμό και τη συκοφαντία, αφού προσπάθησε να αποτρέψει συναδέλφους από το να συμμετέχουν στη στάση εργασίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούν να κάνουν στάση εργασίας, αυτό είναι θέμα της διοίκησης (!) και ότι η σημερινή κινητοποίηση γίνεται από συγκεκριμένες παρατάξεις». Είναι πρωτόγνωρο πρόεδρος σωματείου να αμφισβητεί το δικαίωμα των συναδέλφων σε κηρυγμένη απεργιακή κινητοποίηση. Καταγγέλλουμε απερίφραστα τη στάση του.

Καμία τρομοκρατία, κανένας εκφοβισμός δε θα περάσει!

Η αποφασιστική στάση των συναδέλφων σήμερα ήταν η καλύτερη απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια και τις επιταγές της ΕΕ και του ΟΟΣΑ για την κατηγοριοποίηση των σχολείων μας και ένα ηχηρό μήνυμα προς τα στελέχη εκπαίδευσης ότι έκαστος εφ ω ετάχθη!

Μόνοι τους και όλοι μας!

Η «αξιολόγηση» - κατηγοριοποίηση των σχολείων μας θα μείνει στα χαρτιά!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.