Συνελήφθησαν μαθητές κατά τη διάρκεια σχολικών εκδρομών στα Ιωάννινα, για επιθέσεις και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν μαθητές κατά τη διάρκεια σχολικών εκδρομών στα Ιωάννινα, για επιθέσεις και ναρκωτικάΤέσσερις 16χρονοι μαθητές από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας συνελήφθησαν στα Ιωάννινα για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και απλή σωματική βλάβη, ενώ συνελήφθη και ο συνοδός εκπαιδευτικός της σχολικής εκδρομής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Όλα συνέβησαν στις 10 περίπου το βράδυ της Κυριακής, όταν δυο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους ανήλικους. Αυτοί απώθησαν τους αστυνομικούς, ενώ ένας από τους ανήλικους έριξε γροθιά σε έναν από τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν όμως λίγα μέτρα παραπέρα.
Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη ένας 17χρονος από σχολείο του Γέρακα Αττικής που βρίσκονταν επίσης σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα. Ο 17χρονος, σε έλεγχο που του έγινε κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών (δύο τσιγαριλίκια), ενώ σε έλεγχο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε εντοπίστηκε τρίφτης κάνναβης. Και σε αυτή την περίπτωση συνελήφθη και η συνοδός εκπαιδευτικός.
Και στις δυο περιπτώσεις έχουν κληθεί οι γονείς των ανηλίκων, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παραμέληση εποπτείας.
Συνελήφθησαν μαθητές κατά τη διάρκεια σχολικών εκδρομών στα Ιωάννινα, για επιθέσεις και ναρκωτικά Συνελήφθησαν μαθητές κατά τη διάρκεια σχολικών εκδρομών στα Ιωάννινα, για επιθέσεις και ναρκωτικά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες