Γιατί η Ήπειρος δεν δικαιούται τετράιχνο δρόμο μέχρι τα σύνορα…

Γιατί η Ήπειρος δεν δικαιούται τετράιχνο δρόμο μέχρι τα σύνορα…


Ευρωβουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές πάνε κι έρχονται στην Ήπειρο. Το κυνήγι του σταυρού έχει ξεκινήσει και θα ενταθεί στο διάστημα μέχρι τις κάλπες. Σε όλες τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής, από όποιο κόμμα κι αν προέρχονται, επισημαίνουν τη σπουδαιότητα των αποφάσεων που λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Και είναι όντως σημαντικές πολλές από τις αποφάσεις αφού άμεσα ή έμμεσα επηρεάζουν όλα τα κράτη μέλη.

Ευρωβουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ωστόσο οφείλουν μία ξεκάθαρη απάντηση στην Ήπειρο και τους Ηπειρώτες..

Οφείλουν να εξηγήσουν και να τοποθετηθούν ξεκάθαρα γιατί η Ήπειρος δεν δικαιούται μία τετράιχνη, σύγχρονη και ασφαλή οδική σύνδεση με την Αλβανία..

Γιατί η επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά δημοπρατήθηκε ως ένας τρίιχνος δρόμος και γιατί η σύνδεση του λιμανιού Ηγουμενίτσας με το Μαυρομάτι μελετάται επίσης ως ένας τρίιχνος δρόμος.

Το επιχείρημα που κατά καιρούς διατυπώνεται ότι οι κυκλοφοριακοί φόρτοι είναι μικροί και δεν δικαιολογούν δρόμους με τετράιχνα χαρακτηριστικά δεν μπορεί να ισχύει επιλεκτικά και μόνο για την Ήπειρο..

Ειδικά όταν δίπλα μας κατασκευάζεται ένας ολοκαίνουριος δρόμος που είναι το βόρειο τμήμα του Ε-65 (από την Καλαμπάκα ως το Κηπουρειό) και χρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους.

Οφείλουν λοιπόν μία καθαρή και τεκμηριωμένη απάντηση..

Ειδικά όταν οι συγκεκριμένοι δρόμοι αποτελούν τμήματα διευρωπαϊκών αξόνων..

Πηγή epiruspost.gr
Γιατί η Ήπειρος δεν δικαιούται τετράιχνο δρόμο μέχρι τα σύνορα… Γιατί η Ήπειρος δεν δικαιούται τετράιχνο δρόμο μέχρι τα σύνορα… Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.