Συνάντηση του Γ.Γ. του Δήμου Ηγουμενίτσας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΗΓ

Συνάντηση του Γ.Γ. του Δήμου Ηγουμενίτσας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΗΓ


Συνάντηση στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Θανάση Πορφύρη, είχε την Τρίτη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας Σωτήρης Γιάκης, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook ο Γ.Γ..
Στην ανακοίνωσή του ο Γενικός Γραμματέας, κάνει λόγο για "κορόνες άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος και τροχιοδεικτικές αντιπαλότητας", αφήνοντας σαφέστατα αιχμές, για όσους αντιδρούν για τη στάση της διοίκησης του ΟΛΗΓ (βλέπε Θωμάς Πιτούλης).
Εκεί που όλοι βλέπουμε την εχθρική στάση της διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε. προς την πόλη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας βλέπει "κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργατικού πνεύματος", κάνοντας μάλιστα λόγο πως "σύντομα ένα καλό Μνημόνιο Συνεργασίας θα επισφραγίσει τον εποικοδομητικό διάλογο που έχει ήδη ξεκινήσει".
Κάτι θα γνωρίζει παραπάνω αυτός, ως παραλίγο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας και ως παραλίγο αγοραστής του λιμανιού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.ΛΗ.Γ. Α.Ε. έλαβε χώρα εχθές, προγραμματισμένη συνάντησή μας.
Αναπτύχθηκαν θέματα που άπτονται της Συνεργασίας και της Σύμπραξης -όπως για παράδειγμα η Κρουαζιέρα- του Δήμου με την Εταιρεία.
Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργατικού πνεύματος.
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι σύντομα ένα καλό Μνημόνιο Συνεργασίας θα επισφραγίσει τον εποικοδομητικό διάλογο που έχει ήδη ξεκινήσει, με προβλεπόμενες δράσεις, που θα λειτουργούν επ’ ωφελεία της πόλης, του Δήμου και του κοινωνικού συνόλου.
Κορόνες άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος και τροχιοδεικτικές αντιπαλότητας, μόνον να δυναμιτίζουν μπορούν, το επιδιωκόμενο κλίμα αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης, στα πλαίσια της καλής γειτνίασης.


Συνάντηση του Γ.Γ. του Δήμου Ηγουμενίτσας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΗΓ Συνάντηση του Γ.Γ. του Δήμου Ηγουμενίτσας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.