Συντάξεις Μαΐου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Δείτε τις ημερομηνίες

Συντάξεις Μαΐου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Δείτε τις ημερομηνίεςΣε λίγες μέρες ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων του μηνός Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Το χρονοδιάγραμμα Την 25η/4/2024, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ), οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
Την 29η/4/2024, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Συντάξεις Μαΐου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Δείτε τις ημερομηνίες Συντάξεις Μαΐου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Δείτε τις ημερομηνίες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες