Ολοκλήρωση εκδήλωσης Νομικής Πληροφόρησης για Εργαζόμενους και Άνεργους

Ολοκλήρωση εκδήλωσης Νομικής Πληροφόρησης για Εργαζόμενους και Άνεργους


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13-05-2024 η εκδήλωση νομικής πληροφόρησης και υποστήριξης εργαζομένων και ανέργων που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε- Γ.Σ.Ε.Ε) στο πνευματικό κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Εξειδικευμένοι Νομικοί του ΙΝ.Ε- Γ.Σ.Ε.Ε υποδέχτηκαν, κατέγραψαν και παρείχαν ή θα παράσχουν τις επόμενες ημέρες απαντήσεις σε εργαζόμενους και άνεργους που προσήλθαν στην εκδήλωση.

Τέθηκαν σε προσωπικό επίπεδο ερωτήματα και προβληματισμοί σχετικά με το ασφαλιστικό σύστημα όλων των ταμείων (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις κ.α.) καθώς και για τα ζητήματα εργατικού δικαίου(συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κ.α.).

Ως Κέντρο Κοινότητας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε Ηπείρου, τους Νομικούς συνεργάτες της ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε τον κύριο Αλέξανδρο Μητσέλο, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας και τους πολίτες που προσήλθαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ολοκλήρωση εκδήλωσης Νομικής Πληροφόρησης για Εργαζόμενους και Άνεργους Ολοκλήρωση εκδήλωσης Νομικής Πληροφόρησης για Εργαζόμενους και Άνεργους Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες