Προχωρά το σχέδιο μετεγκατάστασης των φυλακών Σταυρακίου

Προχωρά το σχέδιο μετεγκατάστασης των φυλακών Σταυρακίου



Προχώρα το σχέδιο για την ανέγερση νέων φυλακών στην Κόντσικα της δημοτικής ενότητας Μπιζανίου του Δήμου Ιωαννιτών σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου υφυπουργού που βρέθηκε στα Γιάννενα την Τετάρτη.

Ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του η κυβέρνηση θεωρεί άμεσο στόχο την ανέγερση νέου σωφρονιστικού καταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων για την μεταστέγαση από το σημερινό χώρο στο Σταυράκι.

Στο πλαίσιο της σωφρονιστικής πολιτικής που έχει χαράξει η σημερινή κυβέρνηση είναι και η ανέγερση τεσσάρων νέων σωφρονιστικών καταστημάτων με κορυφαίο ασφαλώς το σχέδιο της μετεγκατάστασης των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο το οποίο τρέχει με γρήγορους ρυθμούς.

Ανάμεσα σε αυτά τα σχέδιο είναι και το νέο σωφρονιστικό κατάστημα των Ιωαννίνων. “Το έργο αυτό είναι στο σχεδιασμό μας, επιλύουμε ότι προβλήματα προκύπτουν και να ξέρετε πως είναι μέσα στους στόχους μας και θα το υλοποιήσουμε” τόνισε χαρακτηριστικά.
Προχωρά το σχέδιο μετεγκατάστασης των φυλακών Σταυρακίου Προχωρά το σχέδιο μετεγκατάστασης των φυλακών Σταυρακίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.