Ο Β. Γιόγιακας με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χ. Θεοχάρη στη Θεσπρωτία

Ο Β. Γιόγιακας με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χ. Θεοχάρη στη ΘεσπρωτίαΚλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη επισκέφθηκε τη Θεσπρωτία την Παρασκευή 24 Μαΐου. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστης Καβαλάκης, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας καθώς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε την υπηρεσία της ΑΑΔΕ ΝΑΡΚ Control, το Τελωνείο και την ΔOY Ηγουμενίτσας και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Παναγιώτη Νταή και τον Δήμαρχο Σουλίου Θανάση Ντάνη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης περιοδεία και συζήτηση με πολίτες στο Καρβουνάρι, στο Γαρδίκι και στον Αχέροντα καθώς και επίσκεψη σε εργοστάσιο παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης στο Καρβουνάρι.«Η παρουσία του κυρίου Θεοχάρη και του κυρίου Καβαλάκη είναι εξαιρετικά σημαντική για να αντιληφθούμε το τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα αυτήν την περίοδο, στην Υγεία, την Παιδεία, τον Τουρισμό, τις αγροτικές υποδομές, την κοινωνική ένταξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Ένα μεγάλο μέρος των μεγάλων και σημαντικών έργων στηρίζεται με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας μας χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, την οποία διεκδίκησε και πέτυχε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για να διαπραγματευθούμε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα διαδεχθεί το Ταμείο Ανάκαμψης μετά το 2027. Γι’ αυτό δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για πιο ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, με τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Ο Β. Γιόγιακας με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χ. Θεοχάρη στη Θεσπρωτία Ο Β. Γιόγιακας με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χ. Θεοχάρη στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες