Δημοσιεύτηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας

Δημοσιεύτηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας


Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ανακοίνωσε την έγκριση κυκλοφοριακής ρύθμισης για τον περιορισμό της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 4 τόνων στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, από τις 10 Ιουνίου 2024 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. 

Η ρύθμιση θα ισχύει κάθε Παρασκευή από τις 15:00 έως την Κυριακή στις 21:00, καθώς και τις αργίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η αυξημένη τουριστική κίνηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η απόφαση βασίζεται σε μια σειρά νομοθετικών διατάξεων και εγκυκλίων που καθορίζουν τη διαδικασία κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, και έρχεται ως απάντηση στην ανάγκη για ασφαλέστερη και πιο ομαλή κυκλοφορία στις τουριστικές περιοχές της Πρέβεζας.

Τα τμήματα του Εθνικού Οδικού Δικτύου που επηρεάζονται:
  • Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας (παραλιακή): Από τη Σήραγγα Ακτίου (Χ.Θ. 0+000) έως την Ηγουμενίτσα (Χ.Θ. 87+000).
  • Ε.Ο. Πρέβεζας - Γέφυρας Καλογήρου: Από την Αρχαία Νικόπολη (Χ.Θ. 5+000) έως τη Χ.Θ. 39+000.
  • Ε.Ο. Κόμβος Φραξήλα - Κόμβος Λιμποχωβίτη.
  • Ε.Ο. Αρχαγγέλου - Γλυκής: Από τη διασταύρωση Αρχαγγέλου έως τον οικισμό Γλυκής, στα όρια του Νομού Θεσπρωτίας.
Από τον περιορισμό εξαιρούνται τα οχήματα που μεταφέρουν ευπαθή και νωπά προϊόντα, καθώς και τα οχήματα τροφοδοσίας κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών μονάδων.
Δημοσιεύτηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας Δημοσιεύτηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες