Μπελέρης: Το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Ράμα

Μπελέρης: Το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Ράμα
«Η μόνη δίκαιη απόφαση θα ήταν η αθώωσή μου», λέει ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης, τονίζοντας πως «σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν θα άντεχε τέτοιο κατηγορητήριο».

Παράλληλα, δηλώνει βέβαιος ότι αυτό «θα αποδειχθεί και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο που θα προσφύγω» και υπογραμμίζει πως δεν τρέφει ψευδαισθήσεις βέβαια για το τι θα συμβεί στο εφετείο καθώς, όπως αναφέρει, γνωρίζει πως το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Έντι Ράμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιγράφει επίσης ότι η στάση των Αλβανών δεν ήταν ποτέ ενιαία.

«Υπήρχαν πολλές φωνές που με στήριξαν σε αυτή την περιπέτεια γιατί έβλεπαν ότι αυτό που γίνεται είναι ένα πραξικόπημα. Μετά την εκλογή μου επέκριναν τον Έντι Ράμα ότι ξέχασε την Αλβανία με τα όσα έγιναν».

Ο Φρέντι Μπελέρης εκτιμά πως ο Αλβανός πρωθυπουργός βγαίνει εκτεθειμένος ο ίδιος από τα όσα μεθόδευσε και όσο περνάει ο καιρός αυτό θα γίνεται αντιληπτό από όλο και περισσότερο κόσμο.

«Ξαναλέω ότι αυτός θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα και όχι εγώ», λέει.
Μπελέρης: Το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Ράμα Μπελέρης: Το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Ράμα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες