Κτηματομεσιτικό Γραφείο "Valakos Real Estate & Construction"

Κτηματομεσιτικό Γραφείο "Valakos Real Estate & Construction" 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!

Με εμπειρία από το 1997 στην Valakos Real Estate & Construction προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον κτηματομεσιτικό τομέα από την εύρεση του ιδανικού ακινήτου για εσάς εώς το τελικό στάδιο κατασκευής ανάλογα με την επιθυμία του κάθε πελάτη.
Διαθέτουμε έναν αξιόλογο αριθμό περίπου 300 ακινήτων, ανάμεσα τους μοναδικά παραθαλάσσια οικόπεδα, σε διάφορες περιοχές του Ιονίου όπως στα Σύβοτα,στην Πλαταριά, στην Ηγουμενίτσα, στην Πέρδικα, στην Πάργα, στην Λευκάδα, στους Παξούς καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα.

Που θα μας βρείτε!

Η εταιρεία μας διαθέτει γραφεία στην κεντρική πλατεία της Πέρδικας και στην Πλαταριά κοντά στο άγαλμα της γοργόνας!
Επισκεφθείτε ένα από τα γραφεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς ακίνητο ή επικοινωνείστε μαζί μας σε ένα από τα τηλέφωνά μας!
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτα αρκετά από τα ακίνητα μας!

Golden Visa!

Μέσω του αρτίου δικτύου συνεργατών και νομικών προσώπων, αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά την διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας ‘GOLDEN VISA’.
Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει σε όλα τα απαιτούμενα βήματα για την έκδοση άδειας παραμονής, καθώς και σε θέματα σχετικά με την Ελληνική νομοθεσία και τις διαδικασίες συναλλαγών που απαιτούνται για ακίνητα.

Κτηματολόγιο!

Σας ενημερώνουμε πως η Valakos Real Estate & Construction με το άριστο επιστημονικό δίκτυο συνεργατών της, που περιλαμβάνει έγκριτους νομικούς,μηχανικούς,δασολόγους και συμβολαιογράφους, αναλαμβάνει την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο για τις περιοχές στις οποίες έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανάρτησης.

Τηλ.2665091438
Τηλ.2665771000
Τηλ.6946893751
Τηλ.6989284409
Email:valakosrealestate@gmail.com
Κτηματομεσιτικό Γραφείο "Valakos Real Estate & Construction" Κτηματομεσιτικό Γραφείο "Valakos Real Estate & Construction" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες