«Ακούμε τους Νέους 2024»: Συναυλία μουσικής δωματίου στο αρχαίο θέατρο Γιτάνων

«Ακούμε τους Νέους 2024»: Συναυλία μουσικής δωματίου στο αρχαίο θέατρο Γιτάνων



Ο Δήμος Φιλιατών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, σας προσκαλούν το Σάββατο 27 Ιουλίου και ώρα 20.30, στο αρχαίο θέατρο Γιτάνων, σε Συναυλία Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν με την αρωγή της ΠΕΔ Ηπείρου στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ακούμε τους Νέους 2024».

Το καινοτόμο πρόγραμμα «Ακούμε τους νέους» υλοποιείται με συνεργασία του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Κορίνθου, του σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Τρίτου Προγράμματος, με στόχο να συστήσει νέους μουσικούς της κλασικής μουσικής στο μελλοντικό τους κοινό. Κατόπιν διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν 65 υποψήφιοι, επιλέχθηκαν τρεις ταλαντούχοι μουσικοί, ο Χριστόφορος Πετρίδης στο βιολί, η Ραφαηλία Κόντου στο φλάουτο και ο Ευάγγελος Παπαμανώλης στο πιάνο, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πολλαπλές ατομικές συναυλίες και ηχογραφήσεις.

Κορωνίδα όλων θα είναι η κοινή τους συναυλία στο αρχαίο θέατρο των Γιτάνων, όπου θα έχουν και τη χαρά να συμπράξουν σε εμβληματικά έργα μουσικής δωματίου με τον αναγνωρισμένο τσελίστα Αστέριο Πούφτη (κορυφαίος Β´ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών).

Είσοδος ελεύθερη.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Jacques Ibert: Δύο Ιντερλούδια για φλάουτο, βιολί και πιάνο

Fanny Mendelssohn: Trio op.11 για φλάουτο, τσέλο και πιάνο


Mel Bonis: Σουίτα για φλάουτο, βιολί και πιάνο

Johannes Brahms: Trio no3 op.101 για βιολί, τσέλο και πιάνο

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.