Φρέντη Μπελέρης: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 4ης Αυγούστου στη Χειμάρρα

Φρέντη Μπελέρης: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 4ης Αυγούστου στη Χειμάρρα




Για μια ακόμη μεθόδευση του καθεστώτος του κ. Ράμα, κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Φρέντη Μπελέρη μετά την αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στόχος, όπως αναφέρει, είναι η υλοποίηση στη Χειμάρρα σχεδίου υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και τρομοκράτησης όποιου εναντιώνεται.

«Επέστρεψα στις φυλακές και δεν έκανα χρήση της ασυλίας μου για να στείλω στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στους Αλβανούς πολίτες της περιοχής το μήνυμα ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται» τονίζει.

Παράλληλα, υπογραμμίζει τη σημασία να κερδηθεί στις 4 Αυγούστου η μάχη για το Δήμο Χειμάρρας, με την επικράτηση του Πέτρου Γκικουρία.

Για μεθόδευση κάνει λόγο και ο κ. Γκικουρία «με στόχο να φοβίσει τους πολίτες της Χειμάρρας 4 ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές».

«Είναι προφανές από τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται, ότι οι αναβολές αποφασίζονται επειδή, ο Φρέντης Μπελέρης στηρίζει την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Χειμάρρας.

Αυτό που δεν παίρνει αναβολή για μας τους Χειμαρριώτες είναι η μαζική συμμετοχή στις κάλπες, την Κυριακή 4 Αυγούστου» σημειώνει.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Φρέντη Μπελέρη:

«Η σημερινή αναβολή του αιτήματος αποφυλάκισής μου αποτελεί μια ακόμη μεθόδευση του καθεστώτος του κ. Ράμα, προκειμένου να υλοποιήσει το σκοτεινό σχέδιο του για τη Χιμάρα. Ένα σχέδιο υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και τρομοκράτησης όποιου εναντιώνεται.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο αυταρχισμός και ο ρεβανσισμός του κ. Ράμα κρατούν δέσμια το κράτος δικαίου και τις ατομικές ελευθερίες στην Αλβανία. Γι’ αυτό ακριβώς, επέστρεψα στις φυλακές και δεν έκανα χρήση της ασυλίας μου ως Ευρωβουλευτής. Για να στείλω στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στους Αλβανούς πολίτες της περιοχής το μήνυμα ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται.

Στις 4 Αυγούστου πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη για το Δήμο Χειμάρρας. Η νίκη του Πέτρου Γκικουρία θα είναι ένα μήνυμα ελευθερίας και υπερηφάνειας για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολουθεί ολόκληρη δήλωση του Πέτρου Γκικουρία:

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι για άλλη μια φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος αποφυλάκισής του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρρας και Ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη, ώστε να παραμείνει άλλον έναν μήνα στη φυλακή. Πρόκειται για άλλη μια μεθόδευση με στόχο να φοβίσει τους πολίτες της Χειμάρρας 4 ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές.

Είναι προφανές από τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται, ότι οι αναβολές αποφασίζονται επειδή, ο Φρέντης Μπελέρης στηρίζει την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Χειμάρρας.

Αυτό που δεν παίρνει αναβολή για μας τους Χειμαρριώτες είναι η μαζική συμμετοχή στις κάλπες, την Κυριακή 4 Αυγούστου.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.