ΕΟΦ: «Προσοχή» - Διακινείται επικίνδυνο σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία

ΕΟΦ: «Προσοχή» - Διακινείται επικίνδυνο σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργίαΑνακοίνωση εξέδωσε ο ΕΟΦ για ένα επικίνδυνο σκεύασμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για τη στυτική δυσλειτουργία, επισημαίνοντας πως δεν είναι ασφαλής η χρήση του.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση, ο ΕΟΦ αναφέρει πως κατόπιν ενημέρωσης των Γερμανικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του προϊόντος BULLS EPIMEDYUMLU GINSENGLI.

Περιέχει φαρμακευτική ουσία που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας

Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται με τη μορφή τρόφιμου (μαρμελάδα ή πάστα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή τους και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, το παραπάνω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στην επισήμανσή του.

Συνεπώς, κατά τη χρήση του ανωτέρω μη εγκεκριμένου προϊόντος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Όποιος το έχει να καλέσει άμεσα στον ΕΟΦ

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.
ΕΟΦ: «Προσοχή» - Διακινείται επικίνδυνο σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία ΕΟΦ: «Προσοχή» - Διακινείται επικίνδυνο σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες