Απέσπασε 2.000 ευρώ και χρυσαφικά από ηλικιωμένη παριστάνοντας τον αστυνομικό

Απέσπασε 2.000 ευρώ και χρυσαφικά από ηλικιωμένη παριστάνοντας τον αστυνομικό
 


Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε συνεργασία και με το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε περίπτωση τηλεφωνικής απάτης, που έλαβε χώρα την 4-9-2024 στην Άρτα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος συνεργός τού κατηγορούμενου τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη παριστάνοντας τον αστυνομικό και της ζήτησε την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της, η οποία δήθεν είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο.

Η ηλικιωμένη πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και παρέδωσε καθ’ υπόδειξή του στον κατηγορούμενο το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που είχε διαθέσιμο, καθώς και χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.