Ειδική μνεία για την ταινία «Αχέροντας» στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας

Ειδική μνεία για την ταινία «Αχέροντας» στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας




Με ειδική μνεία τιμήθηκε η ταινία “Αχέροντας” η οποία συμμετείχε στο 47ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας.

Η κριτική επιτροπή εξέφρασε με τον τρόπο αυτό τη συγκίνησή της για μια άρτια, όπως αναφέρει, κινηματογραφική εμπειρία που φέρνει τον θεατή αντιμέτωποι με τη διαχείριση της απώλειας.

Να θυμίσουμε ότι την ταινία “Αχέροντας” χρηματοδότησε η Περιφέρεια Ηπείρου, υποστηρίζοντας τον οπτικοακουστικό τομέα καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του, ενώ παράλληλα γνωρίζει και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου και το σενάριο η Μάτα Κούρτη.

Εκτός από την Περιφέρεια Ηπείρο στην παραγωγή συμμετείχε και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου Πρωταγωνιστές του “Αχέροντα” είναι ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης (Νίκος), η Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Μαρία) και ο Αργύρης Μπακιρτζής (Βαρκάρης).

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.