Χιονίζει στα ορεινά της Παραμυθιάς

Χιονίζει στα ορεινά της Παραμυθιάς


Χιονόπτωση σημειώνεται από τις πρώτες πρωινες ώρες στη Σκάλα Παραμυθιάς, τα όρη της Παραμυθιάς και του Σουλίου, χωρίς προβλήματα προς το παρόν, εκτός από ορισμένες δυσκολίες στην προσέγγιση σταβλικών εγκαταστάσεων.

Σε Ελευθεροχωρι, Σαλονίκη, Λαμπανιτσα,, αλλά και περιμετρικά των χωριών του Σουλίου (όχι εντός των Κοινοτήτων), η χιονόπτωση συνεχίζεται αυτή την ώρα και ανά διαστήματα ειναι πυκνή, ωστόσο η βροχή των προηγούμενων ωρών δεν επιτρέπει να το “στρώσει”.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Σουλίου βρίσκεται σε επιφυλακή για καθε ενδεχόμενο.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.