Η ειλικρινής συγγνώμη του Βασίλη Γιόγιακα
Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαραθέσεων μετά από δήλωση σε τηλεοπτικό κανάλι για το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου ανέφερε ότι «θεωρούμε δεδομένο ότι καλώς ή κακώς ήταν νεκροί αυτοί οι άνθρωποι».
Η εν λόγω φράση προκάλεσε κύμα κριτικής, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως έλλειψη σεβασμού προς τα θύματα της τραγωδίας.
Σε δημόσια δήλωση, ο κ. Γιόγιακας ζήτησε συγγνώμη, εξηγώντας πως η διατύπωσή του ήταν ατυχής και δεν αντικατοπτρίζει τα πραγματικά συναισθήματά του για το γεγονός.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Θέλω να ζητήσω ειλικρινώς συγγνώμη για την ατυχώς διατυπωμένη φράση μου σε τηλεοπτικό παράθυρο σχετικά με τα θύματα των Τεμπών, η οποία ασφαλώς και δεν εκφράζει ούτε τα συναισθήματα θλίψης μου για την τραγωδία, ούτε την κρίση μου σχετικά με την ανάγκη να έλθει στο φως όλη η αλήθεια για τις ευθύνες και τα αίτια του δυστυχήματος. Λυπάμαι για τις οποίες αλγεινές εντυπώσεις προκλήθηκαν».
Η ειλικρινής συγγνώμη του Βασίλη Γιόγιακα
Reviewed by thespro.gr
on
Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2025
Rating:

Δεν υπάρχουν σχόλια: