Κλειστές «συμβολικά» υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας

Κλειστές «συμβολικά» υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν «συμβολικά» κλειστές την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις των τοπικών φορέων, για την αποτροπή του κλεισίματος του Στρατοπέδου «Τριάντη», της κατάργησης του 628 Τ.Π. και του Τ.Ε. Ηγουμενίτσας.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, τα Κ.Ε.Π., οι παιδικοί σταθμοί καθώς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τέλος, οι καθημερινές δραστηριότητες της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου θα διενεργηθούν κανονικά.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.