Το Ε' Δημοτικό Σχολείο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

Το Ε' Δημοτικό Σχολείο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας


Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και του πιλοτικού προγράμματος «Το Παιχνίδι στην Αρχαιότητα», τη Δευτέρα 19 Μαΐου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας γέμισε όμορφα χαμόγελα, τραγούδια, παιδικές φωνούλες και περήφανους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες. 
Το Ε' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας ήταν εκεί με τους μαθητές της Α’ τάξης, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας και το 3ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας για να παρουσιάσουν την κοινή τους δράση Μουσειακής Εκπαίδευσης για τη μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.


Oι μικροί μαθητές ξενάγησαν τους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και έπαιξαν μαζί τους το κυνήγι του θησαυρού ανάμεσα στα εκθέματα του Μουσείου. 
Συγχαρητήρια σε όλες τις εκπαιδευτικούς του Ειδικού Νηπιαγωγείου, του 3ου Νηπιαγωγείου και του 5ου Δημοτικού που συνεργάστηκαν άψογα για αυτή την κοινή δράση και μας παρουσίασαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Θερμά συγχαρητήρια στον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Θωμά Λώλη που εμπνεύστηκε και υλοποίησε το πιλοτικό πρόγραμμα και στην Αρχαιολόγο Θεοδώρα Λάζου που υποστήριξε επιστημονικά και πρακτικά από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμα.

Το Ε' Δημοτικό Σχολείο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Το Ε' Δημοτικό Σχολείο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.