Σε αναζήτηση τεχνικού ο Θεσπρωτός – Στο τραπέζι το όνομα του Κώστα Φραντζέσκου - Στη Ρόδο ο Ρότσα
Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων βρίσκεται ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας, καθώς η ομάδα της Θεσπρωτίας βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική.
Την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του τοπικού συλλόγου της Ρόδου με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Χουάν Ραμόν Ρότσα, πληροφορίες του thespro.gr αναφέρουν πως και ο Θεσπρωτός εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα άλλο γνωστό όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου: τον Κώστα Φραντζέσκο.
Ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ιωνικό, αλλά και εμπειρία στους πάγκους της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής, φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Θεσπρωτού και οι δύο πλευρές αναζητούν κοινά σημεία προσέγγισης για πιθανή συμφωνία.
Η επιλογή τεχνικής ηγεσίας θεωρείται καθοριστική για τη νέα σεζόν, καθώς ο στόχος είναι η αγωνιστική σταθερότητα και η επιστροφή του συλλόγου σε πορεία πρωταθλητισμού, μετά τη δύσκολη χρονιά που πέρασε.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες, ενώ δεν αποκλείεται η τελική απόφαση να ληφθεί άμεσα, ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του ρόστερ.


.gif)
.gif)

.gif)


