Χρυσό μετάλλιο και νέο ατομικό ρεκόρ για τη Ναταλία Μπέση
Η αθλήτρια του συλλόγου μας Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος Ναταλία Μπέση στο 5ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μίτινγκ 2025,που διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο με ατομική επίδοση 6.62 !!!!!
Συνεχίζοντας στην φετινή αγωνιστική χρονιά τις καλές εμφανίσεις και επιδόσεις κατέρριψε 3 φορές στον συγκεκριμένο αγώνα το ατομικό της ρεκόρ ,με άλματα 6.48, 6,50 και 6.62, μια μεγάλη επίδοση που την κατατάσσει στις κορυφαίες επιδόσεις του άλματος εις μήκος γυναικών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα είναι η 13 καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα .
Συγχαρητήρια Ναταλία Μπέση για τον συνεχή και διαρκή αγώνα που δίνεις όλα τα χρόνια , στον προπονητή σου Stylianides Nikos για την τεράστια συνεισφορά και συμβολή του στην εξέλιξη σου .


.gif)
.gif)

.gif)


