13 συλλήψεις στο τελωνείο Μαυροματίου – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων

13 συλλήψεις στο τελωνείο Μαυροματίου – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης μεγάλης κλίμακας επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας στην Ήπειρο, με επίκεντρο το τελωνείο του Μαυροματίου Θεσπρωτίας.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Υποργείου Προστασίας του Πολίτη, στόχος της επιχείρησης είναι η σύλληψη υπαλλήλων τελωνειακής αρχής, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροληψιών, δωροδοκιών και παράβασης καθήκοντος.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 13 άτομα, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 
Οι αστυνομικές αρχές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ως προς την έκταση του κυκλώματος και τα στοιχεία των εμπλεκομένων.
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσει νεότερη επίσημη ενημέρωση, με περισσότερα στοιχεία για τις κατηγορίες, τα κατασχεθέντα και το εύρος της υπόθεσης.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.