Χρυσό για τη Σούρλα - Εξαιρετική παρουσία και από τον Ευάγγελο Κοριτσίδη | Διάκριση για τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας στην Κ16
Χρυσό για τη Σούρλα - Εξαιρετική παρουσία και από τον Ευάγγελο Κοριτσίδη | Διάκριση για τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας στην Κ16
Στην Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 που διεξήχθη το Σάββατο 19 Ιουλίου 2025 στη Θήβα με την παρουσία των 8 καλύτερων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα συμμετείχε ο σύλλογος μας Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος.
Η Ραφαέλα Σούρλα στα 1000 μέτρα κατέκτησε την Πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο με επίδοση 3.03.12 συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις και την φετινή αγωνιστική χρονιά .Ο Ευάγγελος Κοριτσίδης στην πρώτη του εμφάνιση στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατέκτησε την 8 θέση με επίδοση 2.52 .00 σε έναν αγώνα που ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής.
Συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Θήβα και στην προπονήτρια Σαββίνα Μπέζα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!



.gif)
.gif)

.gif)


