Νέα παράταση για το έργο της Βόρειας Εισόδου Ηγουμενίτσας

Νέα παράταση για το έργο της Βόρειας Εισόδου Ηγουμενίτσας


Η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε την παράταση της προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και Πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας)».

Το έργο, είχε αρχικά προθεσμία ολοκλήρωσης τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ η διάρκεια του έργου έχει ήδη παραταθεί αρκετές φορές λόγω διάφορων τεχνικών και διοικητικών λόγων.

Η τελευταία παράταση, που εγκρίθηκε ομόφωνα, ορίζει νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης την 6η Φεβρουαρίου 2026, με δυνατότητα αναθεώρησης. Η ανάγκη για επιπλέον χρόνο οφείλεται σε εκκρεμείς διαδικασίες αποζημίωσης απαλλοτριωμένων ιδιοκτησιών και σε ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί από ιδιοκτήτες στον κόμβο της Νέας Σελεύκειας, περιορίζοντας προσωρινά την εκτέλεση εργασιών σε συγκεκριμένα τμήματα του έργου.

Για το έργο, προϋπολογισμού άνω των 6,7 εκατ. ευρώ, μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί και πιστοποιηθεί εργασίες που καλύπτουν περίπου το 95% του συνολικού αντικειμένου.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.