Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας: 6 μετάλλια για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας στα Γιαννιτσά
Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας από τους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου κατέκτησαν συνολικά έξι μετάλλια: δύο χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας τους.
Χρυσά μετάλλια
– 4Χ Παίδων Αρχ.: Μπασιάκος Μάριος, Γεωργίου Άγγελος, Τζαβάρας Χρήστος, Χαρίσης Οικονόμου Ελευθέριος
– 4Χ Κορασίδων Αρχ.: Μπασιάκου Αλεξάνδρα, Γκιζλή Μελίνα, Θάνου Θεοδώρα, Μπέση Παρασκευή
Ασημένια μετάλλια
– 1Χ Παίδων: Κωλέτσης Παύλος
– 4- Κορασίδων: Μπέζα Άννα Μαρία, Νέτη Μαρία, Βράκα Βαλέρια, Γιαννακού Ελένη
Χάλκινα μετάλλια
– 1Χ Εφήβων: Γόγολος Γεράσιμος
– 1Χ Παίδων: Βένος Φώτιος
Σημαντικές ήταν και οι υπόλοιπες συμμετοχές με πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις, ενώ η αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Κώστας Κιτσάτης.
Ο Όμιλος εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, καθώς και ευχαριστίες στους εθελοντές που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της αποστολής.






