Ομιλία για το σχολικό εκφοβισμό και την παιδική παχυσαρκία στο Πάνθεον από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορύτιανης
Ομιλία για το σχολικό εκφοβισμό και την παιδική παχυσαρκία στο Πάνθεον από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορύτιανης
Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον δήμο Ηγουμενίτσας και το κέντρο πρόληψης Αριάδνη,για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει ομιλία με δύο θέματα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στο Πολιτιστικό κέντρο Πάνθεον την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 19.30μ.μ.
- Το πρώτο θέμα και με αφορμή το 12ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οικογενειακής Θεραπείας (27-30/8 Λυών, Γαλλία) με εισήγηση: «Είναι ο σχολικός εκφοβισμός μια νέα μορφή πανδημίας; Σχολικές παρεμβάσεις ως μορφή αυτοπροστασίας των εφήβων». Εισηγήτρια ήταν εκεί και θα μας τιμήσει με την παρουσία της η κ Kωνσταντινα Ζιαγκου , ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΠ ΑΡΙΑΔΝΗ με πολυετή εμπειρία στην σχολική κοινότητα.
- Το δεύτερο θέμα αφορά την διατροφή,το σχολικό περιβάλλον και την παιδική παχυσαρκία με την εισήγηση από την κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο MSc Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ,κ.Αλεξάνδρα Βιρβίλη, που συμμετέχει στο πρόγραμμα της Εθνικής Δράσης Κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας, το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF, θα έχουμε την τιμή να μας καταρτίσει με τις γνώσεις και την εμπειρία της.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη!!
Σας περιμένουμε όλους!!
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του συλλόγου


.gif)
.gif)

.gif)


