Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καθάρισε το σημείο με το «γουρουνάκι» μετά το δημοσίευμα

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καθάρισε το σημείο με το «γουρουνάκι» μετά το δημοσίευμα


Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Ηγουμενίτσας στο πρόβλημα με τα σκουπίδια που καταγράφηκε χθες στον ποδηλατόδρομο – πεζόδρομο, δίπλα από το ξύλινο γουρουνάκι, έργο του καλλιτέχνη κ. Σιδηρόπουλου.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του thespro.gr (3/10/2025, 09:56 π.μ.), το σημείο καθαρίστηκε και η εικόνα άλλαξε πλήρως, αποκαθιστώντας την αισθητική του χώρου.

Η άμεση κινητοποίηση δείχνει ότι η δημοσιοποίηση των προβλημάτων εξακολουθεί να αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο πίεσης προς τη δημοτική αρχή, η οποία καλείται πλέον να διασφαλίσει ότι ανάλογες εικόνες εγκατάλειψης δεν θα επαναληφθούν.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.