Ο Βασίλης Γερασιμίδης υποψήφιος για την Ήπειρο στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου
Στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), που θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στις 29, 30 και 31 Οκτωβρίου 2025, η Ήπειρος εκλέγει έναν (1) εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο
Ένας από τους δύο υποψηφίους για την Ήπειρο είναι και ο Θεσπρωτός ξενοδόχος Βασίλης Γερασιμίδης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Σταυροδρόμι» στην Ηγουμενίτσα.
Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Θεόδωρος Βαντώλας με το ξενοδοχείο "ΚΟΡΕΣ" στη Βίτσα Ζαγορίου.
Η υποψηφιότητα του Βασίλη Γερασιμίδη αποτελεί σημαντική παρουσία για τη Θεσπρωτία, καθώς διεκδικεί να φέρει στο Δ.Σ. του ΞΕΕ τη φωνή των μικρότερων τουριστικών επιχειρήσεων και να προωθήσει τα ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο της περιοχής.
Οι εκλογές διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», με ηλεκτρονική ψήφο που εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας
Η Ήπειρος, αν και μικρή σε αριθμό καταλυμάτων συγκριτικά με άλλες τουριστικές περιφέρειες, έχει έντονο ενδιαφέρον για τη φετινή εκλογική αναμέτρηση, καθώς ο εκπρόσωπός της στο Δ.Σ. του ΞΕΕ θα έχει ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου την τριετία 2026-2029.


.gif)
.gif)

.gif)


