Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία για έναν μήνα λόγω εργασιών συντήρησης γεφυρών
Από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου 2025 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας (χ.θ. 00+000 – 48+800), προκειμένου να εκτελεστούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης γεφυρών.
Σύμφωνα με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας, Γεωργίου Αζέλη, οι εργασίες θα αφορούν επισκευές αρμών στις γέφυρες Γ1 (χ.θ. 44+200) και Τ14 (χ.θ. 45+400).
Κατά τη διάρκειά τους θα πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας στη μία λωρίδα κάθε φορά (αριστερή, δεξιά ή Λ.Ε.Α.), ανάλογα με το σημείο των εργασιών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα του ίδιου ρεύματος, χωρίς πλήρη διακοπή της κίνησης. Οι εργασίες θα γίνονται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ολιγόωρη διάρκεια, και τη νύχτα ο δρόμος θα αποδίδεται κανονικά στην κυκλοφορία.
Το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας εξουσιοδοτείται να λαμβάνει πρόσθετα μέτρα όπου απαιτείται, ενώ οι εργολάβοι υποχρεούνται να τηρούν όλες τις προδιαγραφές σήμανσης και ασφάλειας.
Η απόφαση ισχύει έως τις 28 Νοεμβρίου 2025 και αναρτάται στο διαδίκτυο με ΑΔΑ Ψ67Υ46ΜΤΛΒ-ΠΜΒ.


.gif)
.gif)

.gif)


