Ηγουμενίτσα – Με κουβάδες μάζευαν τα νερά στην Οδοντιατρική του ΤΕΠ

Ηγουμενίτσα – Με κουβάδες μάζευαν τα νερά στην Οδοντιατρική του ΤΕΠ


Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ηγουμενίτσας, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης νερά άρχισαν να στάζουν από την οροφή στους διαδρόμους της Οδοντιατρικής.

Το προσωπικό αναγκάστηκε να τοποθετήσει κουβάδες για να συγκρατήσουν τα νερά, προκειμένου να αποφευχθεί τραυματισμός από ολίσθηση, αλλά και η περαιτέρω ζημιά στον χώρο.

Οι εικόνες, που μόνο σε νοσηλευτικό ίδρυμα δεν παραπέμπουν, αποτυπώνουν τη σοβαρή έλλειψη συντήρησης στις εγκαταστάσεις του ΤΕΠ, το οποίο εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υποδομών λίγα μόλις χρόνια μετά τη λειτουργία του.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.