Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Εθνικής Αντίστασης στο 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ «Επί Γης Ειρήνη»
Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Εθνικής Αντίστασης στο 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ «Επί Γης Ειρήνη»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης συμμετείχε με τη χορωδία του στο 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ «Επί Γης Ειρήνη», που πραγματοποιήθηκε στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου 2025. Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει πλέον καθιερωθεί, προάγοντας τη χορωδιακή τέχνη, τη συνεργασία και τον διαπολιτισμικό διάλογο.
Η συμμετοχή της χορωδίας αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη μουσική, συγκίνηση και δημιουργικές συναντήσεις με χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ο Σύλλογος απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές, το Λυδικό Ωδείο και ιδιαίτερα τη διευθύντρια Νατάσσα Ιγνατιάδου και την ομάδα core group c&t, για την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση.
Ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς όλους όσοι στήριξαν τη χορωδία με την παρουσία και το χειροκρότημά τους. Συγχαρητήρια αξίζουν στους χορωδούς, στη μουσικό Μαρία Μπέλλου και στον μαέστρο Άρη Μπέλλο για την άψογη και συγκινητική εμφάνισή τους.
Ο Σύλλογος συνεχίζει με μεράκι και αγάπη για τη χορωδιακή μουσική, μεταφέροντας το μήνυμα της ενότητας και της ειρήνης μέσα από τη δύναμη της φωνής.


.gif)
.gif)

.gif)


