Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας

Ηγουμενίτσα: Μία εβδομάδα μετά, η επικίνδυνη λαμαρίνα στη Λαϊκή Αγορά παραμένει στη θέση της

Ηγουμενίτσα: Μία εβδομάδα μετά, η επικίνδυνη λαμαρίνα στη Λαϊκή Αγορά παραμένει στη θέση της


Παρά το δημοσίευμα που αναδείχθηκε στις 15 Απριλίου 2026 για την επικίνδυνη λαμαρίνα στη σκεπή της Λαϊκής Αγοράς Ηγουμενίτσας, μέχρι και σήμερα, 22 Απριλίου 2026, δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση από κάποιον αντιδήμαρχο ή άλλη αρμόδια δημοτική υπηρεσία.

Το πρόβλημα παραμένει ακριβώς όπως ήταν, με τη λαμαρίνα να αιωρείται επικίνδυνα όταν φυσάει, σε ένα σημείο από το οποίο διέρχονται καθημερινά οχήματα και πολίτες. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη ενημερώσει το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας από την 1η Μαρτίου, όμως, παρά τις επισημάνσεις και τη δημόσια ανάδειξη του ζητήματος, δεν έχει γίνει το παραμικρό για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας.

Το ερώτημα πλέον είναι απλό: τι περιμένουν οι αρμόδιοι; Να ξεκολλήσει η λαμαρίνα και να τραυματίσει κάποιον διερχόμενο για να κινητοποιηθούν; Όταν ένα τέτοιο θέμα παραμένει άλυτο επί εβδομάδες, παρότι έχει καταγγελθεί και έχει δημοσιοποιηθεί, τότε δεν μιλάμε απλώς για αδιαφορία, αλλά για επικίνδυνη εγκατάλειψη.

Οι πολίτες δικαιολογημένα αγανακτούν, καθώς βλέπουν ότι ακόμη και σε ζητήματα άμεσης ασφάλειας δεν υπάρχει η στοιχειώδης ανταπόκριση. Η δημοτική αρχή οφείλει, έστω και τώρα, να δώσει άμεσα λύση πριν συμβεί το κακό.

Σελίδες

Από το Blogger.
Επιστροφή στην κορυφή