Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας


Έστησαν τηλεφωνική απάτη με δήθεν χειρουργείο και άρπαξαν 2.500 ευρώ

Έστησαν τηλεφωνική απάτη με δήθεν χειρουργείο και άρπαξαν 2.500 ευρώ


Ύστερα από συνεργασία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πρέβεζας και της Διεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και των 64 ετών, για υπόθεση τηλεφωνική απάτης, που έλαβε χώρα την 16-6-2026 σε περιοχή της Πρέβεζας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, το μεσημέρι της 16-06-2026, άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη σε περιοχή της Πρέβεζας και της ζήτησε χρήματα προκειμένου η κόρη της να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση, λόγω ατυχήματος που δήθεν είχε υποστεί.
Η γυναίκα πείστηκε και μετέβη σε σημείο που της υποδείχθηκε, όπου παρέδωσε στον 64χρονο το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ.

Ο 64χρονος, το βράδυ της ίδιας ημέρας, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού, όπου συνελήφθη για την πράξη του και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και συνεργασίας των παραπάνω υπηρεσιών, εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές (17-06-2026) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο 32χρονος, στον οποίο ο 64χρονος θα παρέδιδε τα χρήματα που είχε αποσπάσει.

Αμφότεροιοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Σελίδες

Από το Blogger.
Επιστροφή στην κορυφή