Το 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στην 13η Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2015

Το 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στην 13η Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2015
 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11-12-2014 στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του 1ου ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας ο τοπικός (προκριματικός) μαθητικός διαγωνισμός για την 13η Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2015. 
 
Στο διαγωνισμό που για 2η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας συμμετείχαν ομάδες μαθητών της Β΄ τάξης Λυκείου από τα Σχολεία:

· 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας

· 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας

· Γενικό Λύκειο Φιλιατών

Νικήτρια ομάδα, που θα εκπροσωπήσει το νομό μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2015 που θα διεξαχθεί στις 24-1-2015 στη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε η ομάδα μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας. 
Πρώτη αναπληρωματική αναδείχθηκε η ομάδα του ΓΕ.Λ. Φιλιατών.

Ως υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στη νικήτρια ομάδα, όσο και στις άλλες ομάδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, πολύ δε περισσότερο που η προετοιμασία τους πραγματοποιήθηκε όχι και υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους καθηγητές: Ιωάννου Γεώργιο, Κίτσου Ασπασία, Μακρυγεωργάκη Μαρία, Μουσελίμη Βασίλειο, Μπακάλη Ανίτα, Τζέρπο Νικόλαο και Τσουμέτη Χρήστο για τη βοήθεια που εθελοντικά και εκτός ωραρίου προσέφεραν στην προετοιμασία των ομάδων και στη διοργάνωση του διαγωνισμού, στον οποίο υπήρξαν θεματοδότες, εξεταστές και διορθωτές των γραπτών των μαθητών.

Πρέπει να αναφερθεί πως η περσινή επιτυχία της ομάδας του 1ου ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας, που κατέλαβε τη 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2014, λειτούργησε θετικά και αυτό έγινε φανερό:

1. Από την αυξημένη συμμετοχή μαθητών στους ενδοσχολικούς διαγωνισμούς για την επιλογή της μιας ομάδας που θα εκπροσωπούσε το σχολείο τους στην τοπικό διαγωνισμό.

2. Από τη συμμετοχή εφέτος ενός επιπλέον Λυκείου (του Λυκείου Φιλιατών) στον τοπικό διαγωνισμό.

3. Από την αυξημένη συμμετοχή καθηγητών στην οργάνωση και διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Είμαι βέβαιος πως και εφέτος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό η ομάδα του 2ου ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας που θα μας εκπροσωπήσει, θα έχει -με την κατάλληλη προετοιμασία- πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο υπεύθυνος ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας
Νούσης Βασίλειος
Το 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στην 13η Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2015 Το 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στην 13η Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2015 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.