Συνεδριάζει την Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας


Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 15 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.01.2014 έως 31.12.2014 στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας του Γεώργιου Καρίμαλη του Σταμάτιου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 2ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τον αριθμό αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (Στάσιμου και Πλανόδιου) στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και του ύψους και του τρόπου είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση.

Θέμα 3ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί της υπ’ αριθ. 29/2014 Απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας σχετικά με το αίτημα του κ. Ευάγγελου Μέλλου για αριθμητικό προσδιορισμό του κλιμακωτού συντελεστή δόμησης στην Α & Β Ζώνη του Σχεδίου Πόλεως της Πέρδικας.

Θέμα 4ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί του αιτήματος του κ. Ευάγγελου Παππά σχετικά με τη μετατόπιση περίπτερου του από την περιοχή του Συνοικισμού Εθνικής Αντίστασης.
Συνεδριάζει την Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.