ΤΩΡΑ: Αγωνία για τους 466 επιβαίνοντες στο πλοίο Norman Atlantic Εγκαταλείπουν το πλοίο οι επιβάτες Στο σημείο φθάνει ελικόπτερο, δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα και δύο από την Κέρκυρα

ΤΩΡΑ: Αγωνία για τους 466 επιβαίνοντες στο πλοίο Norman Atlantic 
Εγκαταλείπουν το πλοίο οι επιβάτες
Στο σημείο φθάνει ελικόπτερο, δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα και δύο από την Κέρκυρα


 
Πληροφορίες που μεταδίδουν επιβάτες του πλοίου Norman Atlantic κινητά τηλέφωνά, στα τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν ότι οι συνθήκες είναι τραγικές πάνω στο φλεγόμενο σκάφος και ότι η φωτιά έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία του πλοίου.
 
Οι επιβάτες έχουν φορέσει τα σωσίβια τους και είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν το σκάφος καθώς έχει δοθεί η εντολή από τον κυβερνήτη. 
 
Να σημειωθεί πως το πλοίο που είχε αναχωρήσει χθες βράδυ από την Ηγουμενίτσα με προορισμό την Ιταλία,ήταν ναυλωμένο στην ΑΝΕΚ από Ιταλικό όμιλο και σε αυτό επιβαίνουν συνολικά 411 επιβάτες,222 οχήματα και 55 άτομα πλήρωμα.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Έλληνες επιβάτες, είχαν αγοράσει εισιτήρια από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα με πλοίο της ΑΝΕΚ Lines, ωστόσο το Ιταλικό φέρυ ήταν αυτό που ανέλαβε να τους μεταφέρει!!!
 
Στο σημείο του συμβάντος αναμένεται να καταφθάσει ελικόπτερο, δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα και δύο από την Κέρκυρα.
ΤΩΡΑ: Αγωνία για τους 466 επιβαίνοντες στο πλοίο Norman Atlantic Εγκαταλείπουν το πλοίο οι επιβάτες Στο σημείο φθάνει ελικόπτερο, δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα και δύο από την Κέρκυρα  ΤΩΡΑ: Αγωνία για τους 466 επιβαίνοντες στο πλοίο Norman Atlantic  Εγκαταλείπουν το πλοίο οι επιβάτες Στο σημείο φθάνει ελικόπτερο, δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα και δύο από την Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.