Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τον αλκοολισμό στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τον αλκοολισμό στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας

 
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Γαρδίκι ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Χρόνιος Αλκοολισμός: Επιπτώσεις στην Υγεία & στην Οικογένεια» που οργανώθηκε από το πρόγραμμα ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ της Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα του Δήμου Σουλίου. 
 
Την επιμέλεια και τον συντονισμό της ημερίδας είχε η κοινωνική λειτουργός κ. Ζάχου Ειρήνη.Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σουλίου, δημοτικός σύμβουλος κ. Καλόγηρος Βασίλης αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και ευχαρίστησε τους διακεκριμένους ομιλητές, κ. Ρίζο Χρήστο Γενικό ιατρό, κ. Περιτογιάννη Βάιο Ψυχίατρο Κ.Μ.Ψ.Υ. Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας και την κα. Λέκκα Μαριάνα, Ψυχολόγος Κ.Μ.Ψ.Υ. Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας τόνισε τη στήριξη του Δήμου Σουλίου σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ενημέρωσης για προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τον αλκοολισμό στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τον αλκοολισμό στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.