Νεκρός βρέθηκε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα Σύριος γιατρός που συμμετείχε στην απεργία πείνας στο Σύνταγμα

Νεκρός βρέθηκε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα Σύριος γιατρός που συμμετείχε στην απεργία πείνας στο Σύνταγμα
Νεκρός κοντά στην Κακαβιά, βρέθηκε ένας Σύριος πρόσφυγας, στην προσπάθειά του να βρει το δρόμο προς μια καινούρια πατρίδα.

Μετά από δέκα ημέρες παραμονής του στην πλατεία Συντάγματος και μη βλέποντας κάποια ανταπόκριση στα αιτήματά τους, ο Αϊμάν, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του, προσπαθώντας να περάσει παράνομα τα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας.

Ο 49χρονος Αιμάν, γιατρός στη Συρία, δεν στάθηκε τυχερός.

Από την Αθήνα έφτασε στα Γιάννινα και από τα Γιάννινα αναζήτησε τρόπο διαφυγής προς την Αλβανία.

Έφτασε κοντά στα σύνορα. Κοντά στη Κακαβιά, δίπλα σχεδόν στο δρόμο, τον βρήκαν νεκρό άλλοι συμπατριώτες του, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στα Γιάννινα και από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Οι συμπατριώτες του στο Σύνταγμα, που συνεχίζουν την απεργία πείνας, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του και μοίρασαν σχετικό ενημερωτικό υλικό. 
Νεκρός βρέθηκε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα Σύριος γιατρός που συμμετείχε στην απεργία πείνας στο Σύνταγμα  Νεκρός βρέθηκε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα Σύριος γιατρός που συμμετείχε στην απεργία πείνας στο Σύνταγμα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.