Δράση του ΚΠΕ Φιλιατών: «Περιήγηση - ενημέρωση στο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελέας και πεζοπορία στο σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου»

Δράση του ΚΠΕ Φιλιατών: «Περιήγηση - ενημέρωση στο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελέας και πεζοπορία στο σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου»


Το ΚΠΕ Φιλιατών – Θεσπρωτίας διοργανώνει δράση την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 με τίτλο:
«Περιήγηση - ενημέρωση στο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελέας και πεζοπορία στο σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου ».
 
Το Κ.Π.Ε Φιλιατών Θεσπρωτίας στο μαθησιακό έργο που έχει αναλάβει από το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα «Περιβαλλοντικές Διαδρομές » προσπαθεί μέσα από τέτοιες δράσεις να ευαισθητοποιήσει ενήλικες και να συμβάλει στους τελικούς στόχους της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ :

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αφετηρία έξω από το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Πάνθεων της Ηγουμενίτσας.

08:30 Αναχώρηση
17:00 Επιστροφή

ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ : Η ενημέρωση για τα πολιτιστικά και περιβαλλοντικά στοιχεία της περιοχής μας.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με το ΚΠΕ Φιλιατών – Θεσπρωτίας στο τηλ. 26640-22000 μέχρι την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10:00.
Δράση του ΚΠΕ Φιλιατών: «Περιήγηση - ενημέρωση στο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελέας και πεζοπορία στο σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου» Δράση του ΚΠΕ Φιλιατών: «Περιήγηση - ενημέρωση στο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελέας και πεζοπορία στο σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.