ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΗΓ: «ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ»

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΗΓ: «ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ»


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στα πλαίσια του προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» που υλοποιείται από την αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσπρωτία – Ιόνια Πύλη» στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας (ΤΟΠΣΑ)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» διοργάνωσε ημερίδα με θέμα:
«ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ», την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
 
Στον χαιρετισμό του, κατά την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ κ. Διαμάντης Βασίλειος, επεσήμανε ότι ο λιμένας της Ηγουμενίτσας πρέπει και μπορεί να γίνει με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων εξαγωγική πύλη για τα Θεσπρωτικά προϊόντα.
 

 
Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ανδρέας Σταύρου στην ομιλία του ανέπτυξε το θέμα: "Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των προϊόντων του Ν. Θεσπρωτίας".
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας κ. Γιάννης Χεκίμογλου, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες, τις προκλήσεις αλλά και τη δυναμική της ιχθυοκαλλιέργειας της Θεσπρωτίας στο διεθνές περιβάλλον και τέλος ο Διευθυντής Ανάπτυξης της ΟΛΗΓ ΑΕ κ. Γκρίνιας Κωνσταντίνος παρουσίασε τη σημασία του Λιμένα Ηγουμενίτσας στην προώθηση των Τοπικών Προϊόντων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, η Δ/ντρια του Τελωνείου Ηγουμενίτσας κα Βασιλική Ζουμή και ο κ. Γεώργιος Παππάς, εκπρόσωπος των εκτελωνιστών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις που ετέθησαν από τους συμμετέχοντες, σχετικά με τις τελωνειακές διαδικασίες κατά την εξαγωγή προϊόντων.
O Πρόεδρος &Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.
Βασίλειος Κ. Διαμάντης
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΗΓ: «ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ» ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΗΓ: «ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.