Τρόφιμα στις άπορες οικογένειες της Θεσπρωτίας από το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας

Τρόφιμα στις άπορες οικογένειες της Θεσπρωτίας από το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας


Με την δύναμη των εθελοντών μας κατορθώσαμε και φέτος να προσφέρουμε στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και στην εξομάλυνση των δύσκολων στιγμών των συνανθρώπων μας. 
 
Με την στήριξη της ανθρώπινης κοινωνίας της Θεσπρωτίας, των μαθητών και των δασκάλων των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας καθώς και την μεγάλη βοήθεια του Συλλόγου Αποφοίτων Μητροπολιτικού Οικοτροφείου Παραμυθιάς, κατορθώσαμε να μοιράσουμε τρόφιμα στις άπορες οικογένειες της Θεσπρωτίας. 
 
Με πολύ χαρά οι Εθελόντριες επισκέφτηκαν τα ιδρύματα του Νομού Θεσπρωτίας και η παρουσία τους έδωσε κουράγιο στους ανθρώπους.
 
Οι ευχές και τα γλυκά για Καλά Χριστούγεννα ήταν βάλσαμο στις καρδιές τους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι Άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού δεν ξεχνούν όσους οι συνθήκες της ζωής δεν τους επιτρέπουν να έχουν δίπλα τους αγαπημένα τους πρόσωπα! 
 
Καλούμε όλους να έρθουν κοντά μας και να ενταχθούν στην Ερυθροσταυρίτικη οικογένεια μας. 
 
Η γνώση ,η επιμόρφωση και η ικανοποίηση από την Εθελοντική προσφορά, θα είναι αυτό που θα γεμίσει τις καρδιές τους.
Τρόφιμα στις άπορες οικογένειες της Θεσπρωτίας από το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας Τρόφιμα στις άπορες οικογένειες της Θεσπρωτίας από το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.