Νέα μείωση στις συντάξεις προτείνει ο Αντώνης Μπέζας

Νέα μείωση στις συντάξεις προτείνει ο Αντώνης Μπέζας


Μη αναμενόμενο, αλλά… μια πραγματικότητα
Ο Τοπικός μας Βουλευτής και Υφυπουργός, έδωσε ρεσιτάλ στη Βουλή των Ελλήνων κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού.
Μας έκανε «υπερήφανους» σαν Θεσπρωτούς και Ηπειρώτες γενικότερα, συγχρόνως δε επιβεβαίωσε τους βαθύτερους στόχους του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για το μέλλον της χώρας, με τις επιλογές των κυβερνητικών του συνεργατών.
Ως νεόκοπος φωστήρας της οικονομικής σκέψης, ο Αντώνης Μπέζας φαίνεται πως σκοπεύει να επιβληθεί στην ελληνική, αλλά γιατί όχι και στην παγκόσμια, πολιτικοοικονομική ζωή, με τη δική του «σχολή».
Τρέμουμε στην ιδέα ότι την ομιλία του θα την πληροφορηθούν οι δανειστές μας και ιδιαίτερα η Μέρκελ.
Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός να απαιτήσουν από τον Σαμαρά να αντικαταστήσει τον Χαρδούβελη στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Θεσπρωτό Αντώνη Μπέζα.
Ο οποίος τόλμησε να πεί στον ελληνικό λαό, όλη την αλήθεια για τα σχέδια της συγκυβέρνησης σχετικά με τις συντάξεις των Ελλήνων.
Τι πρότεινε , λοιπόν, ο Μπέζας;
«Να μειωθούν οι συντάξεις, αν δεν αυξηθούν οι εισφορές και δεν μειωθεί ο αριθμός των δικαιούχων».
Αλίμονο!
Κάτι τέτοιο να λέγεται από τον Έλληνα εκπρόσωπο του λαού, για τους συμπατριώτες του, που εδώ και 4 χρόνια είναι στο μνημονιακό στόχαστρο του παγκόσμιου λόμπι των τοκογλύφων.
Των Ελλήνων που:
- Οι συντάξεις μειώθηκαν κατά 50%
- Οι εισφορές είναι παγκοσμίως υψηλότερες
- Οι συντάξεις που δεν απονέμονται ανταποδοτικά, όπως συμβαίνει στον κόσμο όλο, σε συσχετισμό με τον χρόνο ασφαλείας αλλά με περιοριστικό πλαφόν 15 χρόνων, τα οποία η τρόικα απαιτεί να αυξηθούν στα 20
Ναι. Εμείς σαν Θεσπρωτοί και Ηπειρώτες πολίτες, αδυνατούμε να πιστέψουμε πως, από τα χείλη του «δικού μας παιδιού» βγήκαν τέτοιες αλχημείες.
Όμως μας προσγειώνει το ρεπορτάζ του zoygkla.gr, το οποίο και αναδημοσιεύσουμε, με την ελπίδα πως ο Μπέζας θα το διαψεύσει:

Νέα μείωση στις συντάξεις προτείνει ο Αντώνης Μπέζας Νέα μείωση στις συντάξεις προτείνει ο Αντώνης Μπέζας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.