Τέσσερις ημέρες καμένο ΙΧ πάνω στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με κίνδυνο ατυχήματος (+ΦΩΤΟ)

Τέσσερις ημέρες καμένο ΙΧ πάνω στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με κίνδυνο ατυχήματος (+ΦΩΤΟ)


Από
απογευματινές ώρες την 2/12/2014  πεντακόσια μέτρα από τον ισόπεδο κόμβο Μηλοκοκιάς της Εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, στο 22ο χιλιόμετρο από Ηγουμενίτσα, καταστράφηκε ολοσχερώς ένα επιβατικό αυτοκίνητο από φωτιά.
Το αυτοκίνητο αυτό παραμένει πάνω στο οδόστρωμα τέσσερις ημέρες χωρίς την απαιτούμενη οδική σήμανση με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. 
Κάποιος απλά έχει τοποθετήσει σε απόσταση ενός μέτρου πίσω από το αυτοκίνητο έναν κώνο, μια πέτρα και πιο πίσω έναν άλλο κώνο. 
 


Είναι ντροπή η αδιαφορία των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών να αφήνουν αυτοκίνητα πάνω στο οδόστρωμα για τόσες μέρες και όταν τους αναφέρεις το γεγονός σε βγάζουν τρελό λέγοντας "είναι εκτός οδοστρώματος κύριε".
Φαίνεται θεωρούν την βοηθητική λωρίδα η το έρεισμα της οδού ότι δεν είναι οδός (δρόμος).
Ας κάνουν αυτό που προβλέπεται άμεσα.
Ο Κ.Ο.Κ. επιβάλλει την άμεση απομάκρυνση κάθε εμποδίου από το οδόστρωμα με μέριμνα της Τροχαίας.
Ας γίνει έστω και με καθυστέρηση η απομάκρυνση του οχήματος, για να προλάβουμε τα χειρότερα, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Τέσσερις ημέρες καμένο ΙΧ πάνω στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με κίνδυνο ατυχήματος (+ΦΩΤΟ) Τέσσερις ημέρες καμένο ΙΧ πάνω στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με κίνδυνο ατυχήματος (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.