Ηγουμενίτσα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό γάτας από φρεάτιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό γάτας από φρεάτιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
 

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στήθηκε εχτές αργά το απόγευμα, για τον απεγκλωβισμό μικρής γάτας, η οποία, άγνωστο πως, τρύπωσε μέσα σε φρεάτιο, χωρίς να μπορεί να βγει.

Τα απελπισμένα νιαουρίσματα της γάτας, άκουσε φιλόζωος περίοικος, ο οποίος προσπάθησε για πάνω από δύο ώρες, από τις 5 έως και τις 7, να την απεγκλωβίσει.

Αφού είδε την ώρα να περνάει, χωρίς να καταφέρει να βγάλει το γατάκι, ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με ένα όχημα.

Και οι προσπάθειες όμως των αντρών της Πυροσβεστικής απέβησαν άκαρπες, οι οποίοι μετά από πολύωρη προσπάθεια αποχώρησαν από το σημείο.

Τελικά σήμερα το πρωί, μετά από προσπάθεια κατοίκων, το μικρό γατάκι κατάφερε να βγει από το φρεάτιο και να βρεθεί στην ζεστή αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς της.

Τέλος καλό λοιπόν, με το μικρό γατάκι να παίρνει το μάθημά της και αποφεύγει πλέον να πλησιάσει σε κάθε φρεάτιο.

Δείτε στο βίντεο του Ράδιο Ηγουμενίτσα που ακολουθεί, τις προσπάθειες των Πυροσβεστών:

Ηγουμενίτσα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό γάτας από φρεάτιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό γάτας από φρεάτιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.