Τιμητική διάκριση στον π. Ηλία Μάκο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών

Τιμητική διάκριση στον π. Ηλία Μάκο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών

 
 
Είχαμε γνωρίσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Πατέρα Ηλία Μάκου απο το Πολύδροσο Παραμυθιάς, ο οποίος με το φωτογραφικό του φακό και την πένα του έδινε άλλο νόημα σε οτι αποθανάτιζε. 
 
Τον είχαμε γνωρίσει και ως καλό δημοσιογράφο στο Reuters επι σειρά ετών.

Πρόσφατα μάθαμε και για το συγγραφικό του ταλέντο, με το το οποίο μάλιστα απέσπασε μόλις προχτές, τον Α΄ Έπαινο, για το διήγημά του "Το... τέλος του γίνεται η αρχή του", στον πανελλήνιο και παγκύπριο λογοτεχνικό διαγωνισμό του 2014 της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Λευτέρη Β. Τζόκα, τον πρώην γενικό γραμματέα της Ένωσης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και το μέλος της Ένωσης τ. σχ. σύμβουλο και συγγραφέα κ. Χρήστο Γκόντζο.

Το διήγημα αναφέρεται σε μια πραγματική ιστορία, μέσα από την οποία αναδεικνύονται συμπεριφορές και καταστάσεις και αποτυπώνονται εσωτερικές ανησυχίες.
Τιμητική διάκριση στον π. Ηλία Μάκο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Τιμητική διάκριση στον π. Ηλία Μάκο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.